Tekstvak: EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Malou Box. Na diverse opleidingen en diverse werkgevers dacht ik “dat kan ik beter”. Toch bleek ook het opstarten van mijn eerste bedrijf niet eenvoudig. Zoveel dingen die je moet doen, vaak in een bepaalde volgorde. Waar begin je? Welke verzekering heb je WEL echt nodig?  En wie kan je helpen bij vragen?

Na jaren ervaring te hebben opgedaan op velerlei gebied besloot ik  dat ik anderen wilde helpen door de vele frustrerende, tijdrovende en vaak complexe procedures om hun weg in ondernemersland te vinden. Omdat ik geen stichting wilde beginnen is nu de “eenvrouwszaak” WAY2B Bedrijfsadviezen geboren. 

WAY2B Bedrijfsadviezen is een bedrijf dat samenwerkt met betrouwbare bedrijven als webdesigners, verzekeraars, accountants, grafisch ontwerpers. Deze experts zorgen er zelf voor dat hun kennis altijd up-to-date is. Met deze partners samen kan ik een volledige proces van A tot Z aanbieden en is mijn klant totaal ontzorgd. De klant kan vrijwel meteen beginnen met verdienen en binnen 2 maanden is alles geregeld.

Het liefst werk ik informeel en direct, in spijkerbroek en met kantoor aan huis. 
Want wat je niet uitgeeft, hoef je ook niet te verdienen!

Naast mijn bedrijf doe ik aan grafisch ontwerpen, interieur-design, fotografie en div. sporten.
Ook ga ik graag autorijden en met mijn 2 honden wandelen in de bossen.
Tekstvak: